Research & Development

Binnen Hankamp Rehab beschikken wij over een eigen Research & Development (R&D) team. Ons team bestaat uit ervaren engineers die zich elke dag inzetten om producten te ontwikkelen die de patiënten nog beter ondersteunen tijdens hun revalidatieproces. Zoekt u een betrouwbare partner om een nieuw medisch hulpmiddel te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met u mee! Ons multidisciplinaire team, uitgebreide internationale netwerk en onze wetenschappelijke aanpak, zorgen ervoor dat we innovatieve producten snel kunnen ontwikkelen van idee tot eindproduct.

Productontwikkeling

We ontwikkelen hulpmiddelen die patiënten kunnen helpen tijdens revalidatietherapie en daarna. Van marktvraag tot eindproduct. Bijvoorbeeld onze eigen MAS en MASmini. En recentelijk de Mbrace schouderbrace.

Onderzoek

Daarnaast ontwikkelen we prototypes voor research doeleinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn de ActiveMAS, en HandyBot handrevalidatierobot, beiden ontwikkeld tijdens het SoftPro project.

ActiveMAS

HandyBot

Innovatie

Hankamp Rehab gelooft in de kracht van nieuwe ideeën die het revalidatieproces effectiever en toegankelijker kunnen maken. Recente voorbeelden zijn de SEP diagnostische robot en de T-GRIP duimorthese.

SEP

Productie en testen

Binnen ons bedrijf kunnen we nieuwe, innovatieve technologie snel doorontwikkelen en testen. Het machinepark van onze zusteronderneming Hankamp Gears stelt ons in staat om onderdelen voor onze producten te produceren.

Assemblage

In ons bedrijf beschikken we over uitgebreide mogelijkheden om eindproducten efficiënt te assembleren en aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Kwaliteit

Hankamp Rehab is ISO 13485 gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de MDR.

Onderzoeksprojecten

Samen met onze onderzoekspartners werken we binnen (inter)nationale onderzoeksprojecten aan vernieuwende revalidatietechnologie. Een greep uit onze huidige en voorgaande onderzoeksprojecten vindt u hieronder:

Partners