Hankamp Rehab

Hankamp Rehab is al sinds 2011 dé ontwikkelaar en distributeur van innovatieve revalidatieproducten voor de revalidatiesector. Onze belangrijkste en eerste drijfveer was om patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en andere patiënten met onze producten weer een toegankelijker sociaal leven te geven, ze te laten participeren in het arbeidsproces, ofwel een menswaardiger bestaan te bieden.

Waar is het begonnen?

De revalidatiesector is erg in beweging. Door de nauwe verbondenheid met de wetenschap groeide de behoefte aan geavanceerde producten (hulpmiddelen) die in het revalidatieproces effectief ingezet kunnen worden. Voor Hankamp Rehab de uitdaging om hier volop voor te gaan. Na een uitgebreid wervingsproces om de juiste mensen aan boord te krijgen konden we in 2011 van start.

Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang.

Een belangrijk startpunt was het vergaren van kennis en het opbouwen van een zakelijk netwerk. De spin-off van een handelsmissie in de Verenigde Staten en het intensieve contact met de Universiteit Twente waren belangrijke pijlers tijdens dit proces. De effectieve samenwerking die meer en meer een vaste routine werd, leidde tot een constante stroom van ideeën voor productontwikkeling en andere innovaties.

Waar staan we nu?

  • Hankamp Rehab heeft een belangrijke positie in de markt verworven.
  • Hankamp Rehab heeft een eigen R&D afdeling voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve revalidatieproducten.
  • Hankamp Rehab is distributeur van een uitgebreid aanbod van revalidatiehulpmiddelen.
  • Hankamp Rehab is adviseur en ondersteuner voor haar partners.
  • Hankamp Rehab blinkt uit in snelle en goede service en onderhoud voor al haar producten.
  • Hankamp Rehab is ISO 13485 gecertificeerd.
 

De markt voor revalidatieproducten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (CVA, traumatisch hersenletsel, MS et cetera) is en blijft volop in beweging.

Hankamp Rehab ziet voor zichzelf een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling van deze markt.

Onze showroom

We beschikken over een eigen showroom waar we veel van onze producten kunnen demonstreren. Op afspraak bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.