D-Wall

De D-Wall is een veelzijdig apparaat dat aan de hand van een 3D-camera en een krachtplaat de mogelijkheid biedt tot training en assessment van het volledige lichaam. Door de veelzijdigheid kan de D-Wall ook een goede toevoeging zijn bij balanstraining. De basis ligt er met zijn mogelijkheid tot assessments en balansspecifieke trainingen. Daarnaast biedt de D-Wall alle mogelijkheden om het volledige lichaam te trainen en is het daardoor een essentieel apparaat tijdens de revalidatie van iedere doelgroep.

Door de directe biofeedback (digitale real-time feedback op lichaamsfuncties) kan de patiënt aan de hand van zelfsturing veel en snel leren. De D-Wall is hierdoor in staat om de patiënt gestandaardiseerd te trainen en te testen om zo de vooruitgang bij te houden.

De D-Wall Elite is gericht op zowel sport als medische toepassingen door zijn specifieke programma’s voor revalidatie en de bewegingsanalysefunctie. De D-Wall H-Sport heeft geen revalidatieprogramma’s en bewegingsanalyse, maar wel specifieke sportprogramma’s en oefeningen en is hierdoor ook zeker geschikt om de algemene fitheid van een patiënt te verbeteren.

Even bellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten of producten

Tecnobody D-wall