Homing

Het draagbare telerevalidatieapparaat 

Homing is het nieuwste apparaat van Tecnobody. Het is afgeleid van de huidige D-Wall en komt daar qua software en functionaliteit grotendeels mee overeen. Het belangrijkste onderscheidende punt van de Homing is dat hij ingezet kan worden voor thuisrevalidatie, waarbij de therapeut, door in te bellen, contact kan houden met de patiënt (video). Hij is zeer draagbaar en aan te sluiten met alleen een HDMI kabel. Wanneer het uitvoeren van sprongtesten en krachtplaatdata tijdens bewegingen voor u belangrijk is dan bent u echter op zoek naar de D-Wall.

De Homing werkt via een 3D-camera die tijdens de oefeningen elke beweging in het operationele gebied van maar liefst zestien gewrichtspunten monitort. Hij kan aangesloten worden op een TV of monitor. Met behulp van deze TV wordt de gebruiker bij alle bewegingen real-time voorzien van biofeedback. Met behulp van de camera wordt ook gekeken naar de houding en gewichtsverdeling van de beweger. Oefeningen kunnen worden opgeslagen per gebruiker en terug worden gekeken. Zo weet de therapeut in een later stadium in het revalidatieproces of er progressie is geboekt en hoeveel.

Kortom, de Homing is het ideale apparaat om tijdens de revalidatie of het sporten te focussen op kwaliteit van bewegen, functioneel te trainen, te leren van biofeedback en gemotiveerd te blijven.

Even bellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten of producten

Tecnobody Homing