Rapenburg Race 16 september

Voel jij je weleens buitengesloten omdat je op een verjaardag iemand niet op ooghoogte kan aankijken? Mensen die rolstoelgebonden zijn – bijvoorbeeld door een dwarslaesie – worden hierdoor letterlijk buitengesloten van sociale contacten.

π‘―π’Šπ’†π’“π’Šπ’ π’˜π’Šπ’π’π’†π’ π’˜π’Šπ’‹ 𝒆𝒆𝒏 π’—π’†π’“π’”π’„π’‰π’Šπ’ π’Žπ’‚π’Œπ’†π’!

Aankomende zaterdag is de Rapenburg Race in Leiden! Dit event is een jaarlijkse zwemwedstrijd waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie. De Rapenburg Race ondersteunt dit jaar het project: “Roessingh Op Ooghoogte.” Wij, Hankamp Rehab, gaan binnen dit project in samenwerking metΒ Roessingh, Centrum voor RevalidatieΒ enΒ University of TwenteΒ een nieuw hulpmiddel ontwikkelen waarmee dwarslaesiepatiΓ«nten op ooghoogte kunnen converseren.

Help jij mee hierin een verschil te maken? Doneer aan de deelnemers van de Rapenburg Race! www.rapenburgrace.nl/donate/choose

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier dit weekend!